Dobbeltsenge (876)

Elevationssenge (1414)

Enkeltsenge (190)

Gæsteseng (118)

Juniorseng (78)

Kontinentalseng (124)

Skabsseng (123)

Sovesofa (652)

Sovesofaer Med Opbevaring (130)

Trekvart Seng (4)

Sengeekspert

Alle danske senge priser

Mål

Målet for os er at gøre det overskueligt at finde den rigtige senge til dig og din krop.

Priser

Vi opdatere vores hjemmeside hele tiden. Du kan altid stole på vores priser og udvalg.

Senge Forhandlere

Vi har samlet alle de senge forhandlere et sted, du behøver kun at søge her.

Gratis hele vejen

Det er gratis at bruge Sengeekspert.dk – Find de bedste senge priser idag.

Senge Ekspert

For at være veludhvilet og frisk til at starte en ny dag, er det vigtigt du får en god natte søvn. For at kunne opnå de 8 timers søvn der er nødvendig for dette, er det yderste vigtigt med en god seng der passer netop til din krop.

 

Vi guider dig i dit sengevalg

Det er virkelig vigtigt at finde den rette seng, og det kan faktisk være rigtig svært. En seng er ofte en stor investering, og derfor er det klart en fordel at finde den bedste seng til prisen. Netop derfor har vi samlet det bedste udvalg af senge til de bedste priser, her hos os. Det gør, at du kan finde nogle af de bedste senge på markedet, og samtidig være sikker på, at du får dem til en skarp pris. Vi har nemlig sørget for at samle en oversigt over en masse gode senge fra en lang række af de bedste danske sengeforhandlere her hos os.
Når du skal være den rette seng, er det selvfølgelig ikke kun pris du skal forholde dig til. Der er også mange andre ting, som er vigtige at være opmærksom på, og her på siden har vi sørget for lidt input, så du lettere kan vælge den rette seng. Samtidig anbefaler vi, at du altid læser hvad kvaliteterne er ved den seng du overvejer, og så er det vigtigt at huske, at den seng der fungerer for nogen, ikke nødvendigvis er den, som fungerer for dig. Man skal altså vælge seng ud fra ens egne behov og oplevelser, for det giver med garanti det bedste resultat i sidste ende.
En god nattesøvn starter her hos os, for det er netop her, at du finder et god udvalg af kvalitetssenge, fra gode forhandlere til nettets skarpeste priser.

 

Find de bedste senge priser her

Her hos os er du garanteret at finde de bedste priser på de bedste senge. Vi har lavet en let oversigt, hvor du kan finde forskellige forhandleres senge, og let navigere i de forskellige typer og priskategorier. Det er altså her hos os, at du får det gode overblik, og sikrer dig, at du kan finde de bedste priser på senge på nettet.
Du finder mange typer senge til rigtig gode priser. Du kan finde dobbeltsenge, enkeltsenge og juniorsenge, ligesom du kan finde elevationssenge, kontinentalsenge eller senge med opbevaringsmuligheder. Du kan let navigere i de forskellige kategorier, og sammenligne priserne på sengene, som kommer fra nogle af de bedste forhandlere.
Vores ambition er, at det skal være let at finde en god seng, og samtidig gennemskueligt at vælge den forhandler, hvor man kan få den skarpeste pris. Du finder altså de bedste priser på senge her hos os.

Hvorfor er det vigtigt med en god seng?

En god seng er en af de vigtigste ting i et godt liv. Alle mennesker bruger mange timer af livet i sengen, og derfor er det virkelig vigtigt, at man har det godt i sengen. Rigtig mange mennesker får skavanker og smerter, fordi de simpelthen ikke ligger godt nok, når de sover. En rigtig seng, som passer godt til en, sikrer en god nattesøvn, og dermed en bedre tilværelse, også i de vågne timer.
Sengen er det sted, hvor du lader op, og hvor krop og sjæl skal have hvile, så man er klar til en ny dag på arbejdet, på skolen eller i haven derhjemme. Et liv uden en god nattesøvn er et meget hårdere liv, og derfor vil man også opleve, at når man investerer i den helt rette seng, så øges livskvaliteten væsentligt. Man kan ikke sige, at der bare findes en seng, som er den rigtige. For det er så forskelligt fra person til person, hvad der fungerer. Vi har alle forskellige behov og vores kroppe er ikke ens, samtidig har vi forskellige sovevaner og positioner, og det er alt sammen ting, som er med til at afgøre, hvilken seng, som er behagelig for os, som et individuelt individ. Når du vælger seng, skal du altså tænke over, hvad dine behov er. Har du brug for en fast madras, en blød madras eller vil du helst have en som er lige midt i mellem? Samtidig er udseendet på sengen også en faktor, for man vil da gerne have, at sengen pynter i soveværelset. I dag er
der heldigvis rigtig mange virkelig gode senge på markedet, hvor der også er tænkt over designet. Så leder du efter ny seng, kan du roligt gå på opdagelse her på siden, for der er mange gode senge at vælge i mellem.

Den perfekte seng giver velvære

Når du har fundet den perfekte seng til en skarp pris, så er det ikke kun tanken om, at du har fået sengen til en rigtig god pris, der kan gøre dig glad. En god seng er nemlig virkelig vigtig for dit velvære, og en god nattesøvn er med til at gøre dit liv mere behageligt og give dig mere velvære i hverdagen. Den perfekte seng er en seng, som er perfekt for dig. En seng som giver dig velvære, som sørger for, at du sover godt, og vågner op veludhvilet og uden smerter og stivhed i kroppen.
Man bruger rigtig mange timer i soveværelset, og derfor er det også værd at investere i en god seng. Som du nok allerede har opdaget, kan en god seng være ret dyr, og netop derfor har vi samlet de skarpeste priser her hos os. Vi vil gerne bidrage til, at du har en god oversigt over, hvor meget en seng af den type, som du ønsker, skal koste. Vi har gjort os umage med at finde senge fra de bedste forhandlere, og samtidig til de allerbedste priser. Den perfekte seng, til den bedste pris, giver dig med sikkerhed velvære i hverdagen.

Hvordan vælger jeg den perfekte seng?

Når man skal vælge den perfekte seng, så er der mange ting som man kan kigge efter. Først og fremmest skal man beslutte sig for størrelsen på sengen. Skal det være en dobbeltseng, en enkeltseng eller måske en seng der midt imellem i størrelse? Når du har besluttet dig for størrelsen, så kan man også overveje, hvilken
stil man gerne vil have. I dag er der rigtig mange senge, hvor der også er fokus på, at de fremstår flot i soveværelset. Du kan altså også vælge seng ud fra udseendet og farve.
Det vigtigste er dog at kigge på, hvordan sengen er lavet. Hvilken madras er det er den en elevationsseng, hvordan er affjedringen osv. Det er meget individuelt, hvordan man ligger bedst. Nogen kan godt lide en stabil og lidt hård koldskumsmadras, mens andre hellere vil have en blød memoryfoam-madras. Det er op til dig afgør hvad du bedst kan lide, og hos nogle sengeforhandlere, kan du faktisk vælge designet på sengen først og så derefter vælge, hvilken type madras du helst vil have. En af de ting, som du også kan overveje når du skal købe ny seng er, hvorvidt du ønsker, at det skal være en elevationsseng eller ej. En elevationsseng kan være rigtig god for dig, som ønsker at kunne justere højden på hovedenden eller fodenden, eller for dig, som ofte ligger i sengen og ser fjernsyn. Når du vælger en elevationsseng, har du mulighed for at indstille sengen på mange måder, og dermed udvider du mulighederne med din seng. Der er også forskel på de fjedre, som der er i sengene, og derfor skal du også gøre op med dig selv, hvilken slags fjedre du helst vil have og hvorfor.

Hvilken madras skal jeg vælge?

Der er mange forskellige typer madrasser at vælge i mellem. Du kan få skummadrasser, latexmadrasser, springmadrasser eller boksmadrasser, og de fås alle i forskellige hårdheder og prisniveauer. Først og fremmest skal du overveje hvilket materiale, som du foretrækker. Dernæst er det vigtigt, at du vælger den hårdhedsgrad, som du foretrækker. Det er vigtigt, at madrassen giver dig den rigtige støtte. Madrassen skal støtte din rygsøjle i en naturlig position.
Hvis man f.eks. skal have en dobbeltseng, fordi man er to personer, som skal sove i den, så bør man prøve madrassen sammen eller vælge en seng, hvor man kan få forskellige madrasser i hver side. Noget man også skal være opmærksom på, når man vælger seng og madras er størrelsen. Her tænker vi ikke kun på om det skal være en enkelt- eller en dobbeltseng, for du skal også være opmærksom på længden af madrassen, samt tykkelsen af madrassen. Man anbefaler, at madrassen som minimum er 10 cm længere end din højde, og derudover er det vigtigt, at madrassen har en tykkelse, som passer til, at der forsat er noget at ligge på, når du lægger din vægt på den. Hvis du og din partner skal vælge seng sammen, og I har en meget forskellig vægt, så kan det være en rigtig god idé at vælge forskellig fasthed. Selvom I f.eks. vælger at i begge skal have en latexmadras, så er det fortsat muligt at vælge forskellig fasthed hos rigtig mange forhandlere. Ofte skal madrassen være mere fast jo tungere man er, da man jo naturligt vil tynge madrassen mere ned.
Derudover kan det også være en god idé at vælge en god topmadras, som kan give yderligere komfort i sengen.

Vi har samlet de bedste sengepriser til dig

Her hos os har vi samlet en masse forskellige typer senge til de bedste priser. Målet med siden er at sikre dig som køber, at du har det bedste overblik over sengetyper og priserne på dem. Det er let at navigere rundt i vores kategorier og sammenligne priserne på de forskellige senge, som er samlet ind hos de forskellige forhandlere.
Hos vores udvalgte forhandlere er du sikret et godt sengeudvalg, god service og gode muligheder for at købe senge til skarpe priser. Når du leder efter seng her hos os, så behøver en god kvalitetsseng faktisk ikke koste en formue. For når du vælger at købe din seng på nettet, ved hjælp af vores guide, så har du faktisk mulighed for at få en rigtig god seng til en rigtig skarp pris. Der findes mange forhandlere af senge på nettet, som har skåret mange af de omkostninger fra, som de fysiske butikker har, og på den måde får du kvalitetssenge til den bedste pris.

Her finder du senge fra de bedste sengeforhandlere

Vi udvælger nøje de forhandlere, hvis senge, vi præsenterer her på siden. Det betyder altså, at foruden, at du finder de skarpeste priser på senge her, så er du også sikker på, at du finder de bedste forhandlere. Det er vigtigt, at du får en god oplevelse, når du skal købe ny seng.
Vores samarbejdspartnere har et stort udvalg, og vi har gjort det let og overskueligt for dig, ved at samle dem på en side, hvor du let kan sammenligne priser og typer af senge. Vores mål er at hjælpe dig med at finde den rette seng til dig og din krop, samtidig med, at du altid har opdaterede priser og et stort udvalg.
Hos os er alle forhandlere samlet et sted, og du kan benytte vores service ganske gratis.

Se andres favoritsenge

Vi har samtidig sørget for, at du let kan se hvilke senge, som andre foretrækker, for selvom et sengevalg er helt individuelt, så sker der ikke noget ved at søge inspiration fra andre købere.
Måden hvorpå du ser, hvilke senge, som andre købere har foretrukket, er ved at gå på opdagelse blandt de bedst sælgende produkter. Det kan være en god måde at søge inspiration på, særligt hvis man er helt på barbund, men det er samtidig vigtigt at huske at den rette seng for andre, ikke nødvendigvis er den rette seng for dig.
Vi er dog helt sikre på, at du gennem vores side kan finde præcis den seng, som giver dig den bedste følelse, den bedste søvn og dermed det bedste liv. Vores forhandlere er nøje udvalget, og vi opdaterer hele tiden vores side, og derfor er du sikker på, at netop vores side er det bedste sted at sammenligne priser, og gå på opdagelse efter den perfekte seng.